Zgjedhjet presidenciale 2024, Trump nuk do të marrë pjesë në debatet paraprake republikane

Zgjedhjet presidenciale 2024, Trump nuk do të marrë pjesë në debatet paraprake republikane

Ish-presidenti amerikan Donald Trump konfirmoi të dielën se nuk do të marrë pjesë në debatin e parë televiziv presidencial republikan, i cili është planifikuar për të mërkurën, shkruajnë mediat e huaja.

“Publiku e di se kush jam dhe çfarë Presidence të suksesshme kam pasur”, postoi Trump në Truth Social, një platformë e mediave sociale që ai bashkëthemeloi.
“Prandaj nuk do t’i bëj debatet,” shtoi ai ndërsa përmendi epërsinë e tij në sondazhet e opinionit si dëshmi e popullaritetit të tij midis votuesve republikanë përpara zgjedhjeve presidenciale të 2024 .

Mungesa e Trump në debatet kryesore të partisë tashmë ishte spekuluar. Për muaj të tërë, ai kishte thënë në mënyrë të përsëritur se shihte pak vlerë në dhënien e një shans për rivalët e partisë së tij – të cilët do të mblidhen për herë të parë në Milwaukee të mërkurën – për ta sulmuar atë duke pasur parasysh epërsinë e tij në sondazhe.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif