Zelenskyy e quan vizitën në Poloni një hap tjetër drejt fitores

Zelenskyy e quan vizitën në Poloni një hap tjetër drejt fitores

Volodymyr Zelensky ka përshëndetur vizitën e tij në Poloni në fillim të kësaj jave, duke e quajtur atë “një hap tjetër drejt fitores” për Ukrainën.

Presidenti ukrainas u trajtua me një pritje të ngrohtë ndërsa u takua me homologun e tij Andrzej Duda në Varshavë të mërkurën.

Zelensky fitoi premtime të reja për bashkëpunim më të thellë ushtarak dhe ekonomik gjatë udhëtimit të tij në fqinjin më të afërt të Ukrainës.
“Faleminderit për vendimet e dakorduara, për paketën e fuqishme të mbrojtjes”, tha ai.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif