Wagneri bën thirrje për përfundimin e luftës në Ukrainë

Wagneri bën thirrje për përfundimin e luftës në Ukrainë

Kreu i grupit mercenar Wagner, Yevgeny Prigozhin, për çudi ka bërë thirrje për përfundimin e luftës ruse kundër Ukrainës dhe për tërheqjen nga territoret e pushtuara, ka njoftuar portali bjellorus i lajmeve “Nexta”, me seli në Poloni.

Ai i kërkon Vladimir Putinit t’i japë fund luftës tani dhe t’i tregojë botës se Rusia ka arritur qëllimet e “operacionit të saj special ushtarak”, duke përfshirë shkatërrimin e “një pjese të madhe të popullsisë aktive mashkullore të Ukrainës”.

MARKETING