VLEN sonte e hap shtabin zgjedhor në Kërçovë dhe Haraçinë

VLEN sonte e hap shtabin zgjedhor në Kërçovë dhe Haraçinë

Koalicioni VLEN sonte në Kërçovë dhe Haraçinë ka hapur shtabet zgjedhore për zgjedhjet e 24 prillit dhe 8 majit.

Në hapjen e shtabit zgjedhorë në Kërçovë të pranishmëve u është drejtuar Bilall Kasami, Fatmir Limani, Bekim Qoku dhe Izet Mexhiti, ndërsa kandidati për president Arban Taravari ishte i pranishën në hapjen e shtabit zgjedhor në Haraçinë bashkë me Afrim Gashin e Alternativës.

MARKETING