Ukraina do të blejë 100 mjete transporti të blinduara nga Polonia

Ukraina do të blejë 100 mjete transporti të blinduara nga Polonia

Ukraina do të blejë 100 mjete transporti të blinduara nga Polonia, ka njoftuar kryeministri polak Mateusz Morawiecki. Porosia do të financohet përmes fondeve që Polonia ka marrë nga Bashkimi Evropian dhe fondet e Shteteve të Bashkuara që ka marrë Ukraina.

Polonia ka dorëzuar tashmë tanket e tyre të premtuara Leopard dhe ka premtuar katër avionë luftarakë MiG-29 në fillim të këtij muaji.

 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif