Tuneli i Llogarasë, Balluku: Vetëm 48 orë nga hapja, 22 mijë automjete kanë kaluar përmes tij

Tuneli i Llogarasë, Balluku: Vetëm 48 orë nga hapja, 22 mijë automjete kanë kaluar përmes tij

Vetëm 48 orë nga hapja në tunelin e Llogarasë kanë kaluar 22 mijë automjete.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe njëherësh zëvendëskryeministrja Belinda Balluku, ka ndarë në Facebook, pamje nga tuneli i Llogarasë.
“Tuneli i Llogarasë- 48 orë nga hapja, 22 mijë automjete kanë kaluar përmes tij”, shkruan Balluku bashkëngjitur videos së publikuar.

MARKETING