Tre të punësuar në M-NAV janë sulmuar fizikisht, konfirmohet edhe nga MPB

Tre të punësuar në M-NAV janë sulmuar fizikisht, konfirmohet edhe nga MPB

Një person i punësuar në M-NAV së bashku edhe me disa persona të tjerë të panjohur kanë sulmuar fizikisht tre persona të punësuar në institucionin, kanë njoftuar nga MPB.
“Sot rreth orës 15:15 në Stacionin policor Petrovec person i punësuar në M-NAV ka denoncuar se në objektin ka prishje të rendit dhe qetësisë publike, gjegjësisht se B.N (person i punësuar në institucionin) së bashku me disa persona tjerë të panjohur i kanë sulmuar P.B., E.K, dhe B.R (persona të punësuar në institucionin). Menjëherë pas denoncimit, zyrtar policor nga SPB Shkup janë nisur në vendin e ngjarjes dhe po merren masa për zbardhjen e rastit”, thuhet në njoftimin e policisë.

MARKETING