Taravari në panel diskutimi për integrimin e personave me aftësi të kufizuara

Taravari në panel diskutimi për integrimin e personave me aftësi të kufizuara

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët dhe kandidati për president nga koalicioni VLEN, Arben Taravari, së bashku me kryetarin e Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, morën pjesë në një panel diskutimi të rëndësishëm për integrimin e personave me aftësi të kufizuara në shoqëri.

Në këtë panel, u diskutuan nevojat dhe kërkesat e kësaj popullate të rëndësishme.

Tema e integrimit të personave me aftësi të kufizuara në shoqëri, është një çështje shumë e rëndësishme për të cilën është e rëndësishme të ketë ndërgjegjësim dhe bashkëpunim të gjerë në nivel shoqëror dhe politik, ndërsa pjesëmarrja e Taravarit në këtë panel, tregon angazhimin e tij për të adresuar çështjet që përballon kjo kategori e popullsisë dhe për të promovuar një shoqëri më të përfshirë dhe të barabartë për të gjithë.

Tema e integrimit të personave me aftësi të kufizuara në shoqëri, është një çështje shumë e rëndësishme për të cilën është e rëndësishme të ketë ndërgjegjësim dhe bashkëpunim të gjerë në nivel shoqëror dhe politik, ndërsa pjesëmarrja e Taravarit në këtë panel, tregon angazhimin e tij për të adresuar çështjet që përballon kjo kategori e popullsisë dhe për të promovuar një shoqëri më të përfshirë dhe të barabartë për të gjithë.

MARKETING