Taravari: BDI frikën e ndjen tani kur u bashkua Tetova dhe Gostivari, por edhe Çairi

Taravari: BDI frikën e ndjen tani kur u bashkua Tetova dhe Gostivari, por edhe Çairi

Kandidati për president nga radhët e opozitës shqiptare VLEN, sonte gjtë hapjes së shtabit zgjedhor në Strugë, tha se BDI frikën më të madhe e ndjen e ndjen tani kur u bashkua Tetova dhe Gostivari, por edhe Çairi, njofton SHENJA.

 

“BDI frikën më të madhe e kanë nga bashkimi i Tetovës dhe Gostivarit. Dy komunat më të mëdha shqiptare por këtu është edhe Çairi. Kjo VLEN metastazon të gjithë edhe në Kërçovë edhe në Strugë edhe në Kumanovë e Likovë. Dhe besoni frika e tyre ndjehet, shihet, është e qartë, mund ta sheh çdokush. Pse? Se hera e ndodhë që ndodh që z. Ali Ahmeti ta ketë vetëm një kundërshtar dhe ky t’i mbledh të gjitha ato që i kontrollon”, u shpreh Taravari. /SHENJA/

MARKETING