Takimi i Ohrit, zëdhënësja e NATO: Të përkushtuar per stabilitet në Ballkanin Perëndimor

Takimi i Ohrit, zëdhënësja e NATO: Të përkushtuar per stabilitet në Ballkanin Perëndimor

Një ditë pas takimit të Ohrit, zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu ka reaguar në Tuiter, ndërsa ka nxitur palët të zbatojnë pikat për të cilat është rënë dakord.

“Ne i nxisim të dyja palët që ta zbatojnë atë që është rënë dakord shpejt dhe plotësisht. Ne jemi të përkushtuar ndaj stabilitetit në Ballkanin Perëndimor përfshirë këtu edhe KFOR-in.”, ka shkruar ajo në Tuitter.