Sulmohet fizikisht një shtetase e Ukrainës në Tetovë

Sulmohet fizikisht një shtetase e Ukrainës në Tetovë

Një shtetase e Ukrainës njëzet e tre vjeçare me qëndrim të përkohshëm në Tetovë, dje mbrëma (16-mars) në ora 22:30 në SPB Tetovë, ka raportuar se dy orë më parë është sulmuar fizikisht para pallatit ku banonte në rrugën Vidoja Smilevski-Bato në Tetovë nga personi B.S.(41) nga Selca Tetovë. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.