Sizmologu: Në Kosovë nuk kishte tërmet

Sizmologu: Në Kosovë nuk kishte tërmet

Sizmologu Shemsi Mustafa ka kërkuar që të mos krijohet panik për tërmet, sepse ai tha se në Kosovë nuk pati tërmet.

“Tërmeti ka goditur në Rumani, por për shkak të fuqisë dhe energjisë se liruar dhe përhapjes nëpër mjet valëve sizmike kap distancë deri 500km”, shprehet ai.

Postimi i tij i plotë:

Ju lutemi

Mos të krijohet panik tek qytetarët, me tituj me të dhëna jo të sakta

Në Kosovë nuk kishte tërmet

Tërmeti ka goditur në Rumani, por për shkak të fuqisë dhe energjisë se liruar dhe përhapjes nëpër mjet valëve sizmike kap distancë deri 500km.