Shqipëria goditet përsëri nga tërmeti – dridhjet ndihen në Lushnjë, Durrës dhe Tiranë

Shqipëria goditet përsëri nga tërmeti – dridhjet ndihen në Lushnjë, Durrës dhe Tiranë

Një tërmet ka ndodhur në qytetin e Lushnjës.
Sipas Qendrës Evropiane e Seizmiologjisë, tërmeti epiqendrën e kishte në detin Adriatik e që është ndier në Durrës dhe Tiranë.

Magnituda e tërmetit ishte 3.9 shkallë Rihter.

Tërmeti kishte një thellësi prej 10 kilometrave nga Lushnja apo 70 kilometra nga Tirana.