Selimi: S’kam frikë nga drejtësia, por nga padrejtësia

Selimi: S’kam frikë nga drejtësia, por nga padrejtësia

Ish-deputeti Rexhep Selimi pret të shpallet i pafajshëm për akuzat që rëndojnë mbi të.
Ai ka bërë një deklaratë pa betim para trupit gjykues në Hagë.
“Nuk kam frikë nga drejtësia, por nga padrejtësia duhet të kemi frikë të gjithë”, ka thënë ai.
Selimi tregoi se si dhe për çka e la ëndrrën e tij.
“Lash ëndrrat e rinisë, studimet e letërsisë dhe iu bashkova UÇK-së”, ka thënë Selimi.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif