Seanca konstituive e Frontit Europian – Baki: Bashkë do të fitojmë!

Seanca konstituive e Frontit Europian – Baki: Bashkë do të fitojmë!

“Si bartës i njësisë zgjedhore 3 të Frontit Europian, sot morëm pjesë në seancën konstituive të frontit tonë që u organizua në Shkup.
Pas përfundimit të seancës, kishim rastin që të bisedojmë me liderët dhe përfaqësuesit e partive politike në lidhje me zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.
Së bashku do të arrijmë fitoren më 24 prill dhe 8 maj!”, ka shkruar bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki.

MARKETING