Rritet në 11.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Rripin e Gazës

Rritet në 11.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Rripin e Gazës

Rritet në 11.500 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Rripin e Gazës, përfshirë 4.710 fëmijë dhe 3.160 gra, njoftoi qeveria në Gaza.

MARKETING