Rifat Jashari në Kuvend: Ju lus të jeni bashkë e të ndahemi njëherë e përgjithmonë nga Serbia

Rifat Jashari në Kuvend: Ju lus të jeni bashkë e të ndahemi njëherë e përgjithmonë nga Serbia

Përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifati në seancën solemne për 25-vjetorin e Epopesë së UÇK-së, ka kërkuar unitet në përballej me Serbinë.
Jashari ka thënë se i gjithë spektri politik duhet të jetë bashkë që “të ndahemi njëherë e përgjithmonë nga Serbia”.

“Duke i falënderuar SHBA-në, bijat dhe bijtë tanë, ne sot kemi arrit këtu jemi të lirë që t’i qajmë hallet me njeri tjetrin. SHBA dhe shtetet mike i kemi prape para nesh. I falënderoj nënat e dëshmorëve, veteranët invalidët të gjithë juve. Lavdi e nder të gjithë atyre që ranë.
Këtu është Kuvendi që merren vendimet për të ardhmen e vendit, ju kisha preferuar që të jeni në një anë të gjithë e që të ndahemi njëherë e përgjithmonë nga Serbia”, ka thënë ai.