Putini shkarkon ministrin e Mbrojtjes, e kishte afër që nga viti 2012

Putini shkarkon ministrin e Mbrojtjes, e kishte afër që nga viti 2012

Presidenti Vladimir Putin ka propozuar zëvendësimin e ministrit të tij të Mbrojtjes dhe aleatit afatgjatë, Sergei Shoigu, më shumë se dy vjet pas luftës në Ukrainë, tha të dielën dhoma e lartë e parlamentit rus.

Putin propozoi Andrei Belousov, një ish-zëvendëskryeministër, si ministër të ri të Mbrojtjes.
Putin propozoi gjithashtu që Sergei Lavrov të mbetet ministër i Jashtëm.

Shoigu ka shërbyer si ministër i Mbrojtjes që nga viti 2012.

MARKETING