Policia sanksionoi 276 vozitës në Shkup, 109 për tejkalim të shpejtësisë

Policia sanksionoi 276 vozitës në Shkup, 109 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (19.08.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 276 masa, nga të cilat 109 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 11 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, shtatë sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave.

Nëntë masa janë shqiptuar për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit, katër sanksione për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, pesë masa për drejtuesin fillestar…

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif