Policia izraelite bastisë televizionin Al-Jazeera, i konfiskon gjitha pajisjet

Policia izraelite bastisë televizionin Al-Jazeera, i konfiskon gjitha pajisjet

Policia izraelite ka bastisur zyrat e Al Jazeera në Jerusalemin Lindor të pushtuar, pas urdhrit të Ministrit të Komunikacioneve për ndalimin e funksionimit të Al Jazeeras.
Anëtarët e forcave të sigurisë janë filmuar duke hyrë në zyrat e televizionit me forcë, duke konfiskuar pajisjet e transmetimit, përfshirë kamera, mikrofona, serverë dhe laptopë.
Ofruesit izraelitë të kabllove gjithashtu kanë ndaluar transmetimin e programeve dhe përmbajtjeve të Al Jazeera në vend.

Për të parë videon klikoni KËTU.

 

MARKETING