Osmani: Veprimet e Policisë legjitime – suksesi i tyre varet nga koordinimi me aleatët

Osmani: Veprimet e Policisë legjitime – suksesi i tyre varet nga koordinimi me aleatët

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani ka thënë se, sovraniteti dhe integriteti territorial i Republikës së Kosovës është i pacenueshëm, i patjetërsueshëm dhe i pandashëm, ndaj mbrohet me të gjitha mjetet e përcaktuara me Kushtetutë dhe me ligj.

Presidentja Osmani në reagimin e saj të bërë në Facebook thotë se, veprimet e Policisë sot në veri janë në realizim të detyrave të tyre, transmeton Telegrafi.

“Veprimer e Policisë së Kosovës ndaj strukturave ilegale e bandave kriminale të Vuçiqit janë legjitime, në realizim të detyrave të tyre kushtetuese dhe në mbrojtje të të gjithë qytetarëve, pa dallim.

Qëndrueshmëria, jetëgjatësia dhe suksesi i këtyre veprimeve varen njëkohësisht edhe nga koordinimi me aleatët që ishin dhe mbeten garantues të sovranitetit dhe pavarësisë sonë”, ka deklaruar ajo.

Presidentja në fund shtoi se “Bashkë, jemi gjithnjë më të fortë”. 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif