OBI, thirrje OKB-së “të marrë përgjegjësi” për të ndaluar sulmet e Izraelit në Palestinë

OBI, thirrje OKB-së “të marrë përgjegjësi” për të ndaluar sulmet e Izraelit në Palestinë

Organizata e Bashkëpunimit Islam (OBI), i bëri thirrje Kombeve të Bashkuara (OKB) që “të marrë përgjegjësi” për t‘i dhënë fund sulmeve të Izraelit dhe për të garantuar mbrojtje për popullin e Palestinës, transmeton Anadolu.

Në një deklaratë nga OBI, dënohet ashpër vazhdimi i sulmeve nga Izraeli ndaj qytetit Nablus në Bregun Perëndimor të pushtuar dhe i cili rezulton me vdekjen e palestinezëve.

Gjithashtu në deklaratë Kombeve të Bashkuara (OKB) dhe komunitetit ndërkombëtar i bëhet thirrje që të marrin përgjegjësi për t‘i dhënë fund sulmeve të Izraelit dhe për të garantuar mbrojtje ndërkombëtare për popullin e Palestinës dhe se Izraeli është përgjegjës për sulmet kundrejt popullit palestinez.

Ministria palestineze e shëndetësisë, njoftoi se ushtarët izraelite sot vranë 2 palestinezë në Nablus.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif