Një maji ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Një maji ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se dita e hënë (1 maji), Dita Ndërkombëtare e Punës, është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV).

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif