Një baba detyroi fëmijën e tij të vidhte kuletën një vajze në Manastir

Një baba detyroi fëmijën e tij të vidhte kuletën një vajze në Manastir

Më datë 05.08.2023, zyrtarë policorë të policisë kriminale në SPB Manastir, kanë hequr lirinë VA (43) nga Manastiri, dhe kanë thirrur në intervistë zyrtare djalin e tij të mitur.
Rreth orës 09:20 në rrugën “Mirka Ginova” në Manastir, i mituri A.I.(70) nga Manastiri me dhunë i ka marrë një portofol dhe dyshohet se e ka inkurajuar për kryerjen e veprës penale.

Menjëherë pas marrjes së masave ata janë gjetur dhe me ta është bërë intervistë zyrtare në stacionin policor në prani të përfaqësuesve nga Qendra për Çështje Sociale Manastir.

Sendi i vjedhur u gjet dhe iu kthye pronarit. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të bëhet kallëzim përkatës, njofton MPB.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif