Një 18 vjeçar sulmohet nga bashkëfshatari

Një 18 vjeçar sulmohet nga bashkëfshatari

Një 18 vjeçar nga fshati Negotinë ka denoncuar se të mërkurën mbrëma rreth orës 20 e 30 minuta në këtë fshat është sulmuar nga bashkëfshatari I tij me iniciale L.R 40 vjeçar. Rasti është zbardhur dhe ndaj personit me iniciale L.R do të ketë padi adekuate.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif