Në Stuttgart promovohet libri “Gruaja në Kur’an” botuar nga Logos-A

Në Stuttgart promovohet libri “Gruaja në Kur’an” botuar nga Logos-A

Qendra Islame Shqiptare Stuttgart organizoi ligjeratë me temë “Në prag të Ramazanit: Kur’ani dhe sfidat tona bashkëkohore” në Xhaminë e Re (Kölner, Stuttgart).
Gjithashtu në këtë ligjeratë nga autori Hafiz Benjamin Idriz, u bë edhe promovimi i librit “Gruaja në Kur’an” botuar nga Logos-A, si dhe versioni gjermanisht i të njëjtit libër me titull “Wie verstehen Sie den Koran, Herr Imam?”.