Në Radushë i shpohen gomat makinës së vëzhguesit

Në Radushë i shpohen gomat makinës së vëzhguesit

Një incident është regjistruar në fshatin Radush të Shkupit. Sipas informacioneve, një vëzhguesi të autorizuar të një partie politike dikush i ka shpuar gomat e makinës gjatë hyrjes në fshat.

Vëzhguesve nuk u lejohet të hyjnë në vendvotimet. Thonë se i kanë sharë dhe ofenduar.

Incidenti është denoncuar në KSHZ dhe polici.

MARKETING