Ministri i Jashtëm egjiptian: Kërkojmë hetim ndërkombëtar për veprimet flagrante në luftën e Gazës

Ministri i Jashtëm egjiptian: Kërkojmë hetim ndërkombëtar për veprimet flagrante në luftën e Gazës

Ministri i Jashtëm egjiptian: Kërkojmë hetim ndërkombëtar për veprimet flagrante të para në luftën e Gazës dhe refuzojmë likuidimin e çështjes palestineze.

Ministri i Jashtëm egjiptian: Është shumë herët të flitet për të ardhmen e Gazës (pas Hamasit). E rëndësishme tani është të ofrohet siguri për civilët.

MARKETING