Millosh Vuçeviq i reagon Bujar Osmanit: Jemi partnerë të besueshëm, përkundër raportimeve keqdashëse të mediave

Millosh Vuçeviq i reagon Bujar Osmanit: Jemi partnerë të besueshëm, përkundër raportimeve keqdashëse të mediave

Ministri i mbrojtjes i Serbisë, Millosh Vuçeviq ka reaguar ndaj reagimit të shefit të diplomacisë së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani ku kërkoi sqarim për deklaratën e tij të fundit për Maqedoninë e Veriut dhe Malit të Zi.

Vuçeviq thotë se “përkundër të gjitha raportimeve mediatike keqdashëse dhe të pabaza, Serbia vepron si një partner i përgjegjshëm, i besueshëm për të gjithë fqinjët

Shprehu se japin mbështejes për integritetin terrtorial të të gjitha shteteve të OKB-së, dhe kjo mbështje është e pakushëtzuar.

“Megjithatë, ne nuk mund të lavdërojmë mosrespektimin e askujt për integritetin tonë territorial. Ngjarjet e fundit kanë vërtetuar paralajmërimet tona se Kosova “UDI” nuk është një rast sui generis dhe se do të rikthehet herët a vonë. Askush në Serbi nuk është i gëzuar për këtë, vetëm duke shikuar faktet”, tha Vuçeviq në platformën “X”.

MARKETING