Lëndohet rëndë motoçiklisti në magjistralen Gostivar – Kërçovë

Lëndohet rëndë motoçiklisti në magjistralen Gostivar – Kërçovë

Më datë 08.07.2024 në orën 19.25 në DPB-Gostivar është raportuar se në rrugën magjistrale Gostivar – Kërçovë, më saktësisht në hyrje të një gurore në Gostivar, një motor “suzuki” me shenja të regjistrimit të Shkupit, të drejtuar nga D.Gj.(21) nga Shkupi, ka humbur kontrollin dhe ka dalë nga rruga. Në aksident, lëndime të rënda trupore ka pësuar motoçiklisti, të konstatuara në Qendrën Mjekësore në Gostivar. Inspektimi në vendin e ngjarjes është kryer nga ekipi i DPB-Gostivar.

MARKETING