Konferenca e parë ndërkombëtare për cefiximë në Stamboll, e mbështetur nga Alkaloid

Konferenca e parë ndërkombëtare për cefiximë në Stamboll, e mbështetur nga Alkaloid

“Alkaloid” ka qenë nikoqir i Konferencës së Parë Ndërkombëtare për Cefiximeë e cila zhvillohet nga 14 deri më 16 mars në Stamboll të Turqisë. Konferenca në fokusin e  saj ka pasur vizionin për përmirësimin e praktikave të përditshme në pjesën e përdorimit racional të antibiotikëve dhe me të edhe përmirësimin e kualitetit të shërbimeve për pacientët në mbarë botën. Drejtori gjeneral i “Alkaloid” Zhivko Mukaetov, i ka prezantuar performansat korporative të kompanisë, të cilat e zhvillojnë dhe e përmirësojnë mendimin shkencor në nivel global.

 

Zhivko Mukaetov, Drejtori gjeneral i “Alkaloid”

“Përveç se është cefalosporina e gjeneratës së tretë orale më të përshkruara, Cefiximë e Alkaloid, është e dyta sipas rangut të prodhimit në Evropë. Cefiximë  është produkti më i përfaqësuar dhe lider i ‘Alkaloid’ në segmentin e farmacisë, e pranishme në praktikën klinike që nga viti 1995 dhe i pranishëm në mbi 20 vende të botës”.

MARKETING