Koalicioni VLEN hapi shtabet zgjedhore në Butel dhe Shuto Orizarë

Koalicioni VLEN hapi shtabet zgjedhore në Butel dhe Shuto Orizarë

Koalicioni VLEN sonte në Butel dhe Shuto Orizarë ka hapur shtabet zgjedhore për zgjedhjet e 24 prillit dhe 8 majit.

Qindra përkrahës të VLEN-it nga Buteli dhe Shuto Orizarja morën pjesë në hapjen e shtabeve, bashkë me kreun e Lidhjes Demokratike, Izet Mexhitin, kreun e Alternativës, Afrim Gashim si dhe ërfaqësues të lartë të koalicionit VLEN.

MARKETING