KFOR-i me ushtrime për kontrollin e turmave dhe trazirave

KFOR-i me ushtrime për kontrollin e turmave dhe trazirave

Ushtarët e KFOR-it nga kontigjencat letoneze dhe polake kanë kryer ushtrime për kontrollin e turmave dhe trazirave në kampin në Novosellë.

“Ushtarët letonezë dhe polakë punuan me inxhinierët e Lirisë së Lëvizjes – Detashment duke praktikuar aftësitë e tyre të CRC-së duke zvogëluar dhe hequr pengesat në zonat përreth”, thuhet në njoftimtë KFOR-it.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif