Këtë opsion në TikTok e kanë kërkuar shumë përdorues, por pak prej tyre e dinë

Këtë opsion në TikTok e kanë kërkuar shumë përdorues, por pak prej tyre e dinë

Një opsion në TikTok mund të mos e dinë shumë njerëz pavarësisht se është i nevojshëm nga të gjithë përdoruesit.

Ekziston një opsion përmes së cilit në mënyrë shumë të thjeshtë ju ndihmon të shihni historinë e të gjitha gjërave që i keni shikuar në platformë, transmeton Telegrafi.

Krejt çfarë duhet të bëni është që të shkoni në profilin tuaj në menynë ‘Home’ dhe më pas tek opsioni Search.

Pasi të keni bërë këtë, atëherë tek tabela e kërkimit shkruani simbolin * dhe pas kësaj klikoni tek opsioni ‘search’ me ngjyrë të kuqe dhe do t’ju shfaqet historia e vidoeve që keni shikuar. /Telegrafi/

MARKETING