Kërkohej për falsifikim të parave, arrestohet 48 vjeçari nga Shipkovica

Kërkohej për falsifikim të parave, arrestohet 48 vjeçari nga Shipkovica

Pjesëtarët e policisë të hënën mbrëma rreth orës 22:30 kanë arrestuar 48-vjeçarin I.A. nga Shipkovica e Tetovës, i cili ishte shpallur në kërkim, për shkak të dyshimit se ai kishte kryer veprat penale “falsifikimi i parave” dhe “përpunim i paautorizuar, mbajtje, ndërmjetësimi dhe tregtimi i armëve ose materialeve shpërthyese”. Ai është mbajt në Stacionin Policor të Tetovës për procedurë të mëtejshme.

MARKETING