Ka filluar takimi Kovaçevski- Mickoski

Ka filluar takimi Kovaçevski- Mickoski

Në Klubin e deputetëve ka filluar takimi në mes kryeministrit Dimitar Kovaçevski dhe liderit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.
Në takim pritet të bisedohet të propozimin francez, të cilin propozim, opozita është duke e kundërshtuar. /SHENJA/