Jakimovski e pranon humbjen, uron Siljanovskën

Jakimovski e pranon humbjen, uron Siljanovskën

Kandidati i partisë “Grom” Stevço Jakimovski ka pranuar humbjen dhe ka uruar Gordana Siljanovskën.
“Dëshirojë ta uroj Gordana Siljanovskën dhe t’i dëshiroj fat në rrethin e dytë. Larg janë rezultatet nga prishmëritë, me rëndësi ishte se ata kishin mundësi për përzgjedhje. Nëse qytetarët janë në të drejtë do të shohim pas 5 viteve, të jemi gjallë dhe shëndosh”, ka shkruar Stevço Jakimovski.

MARKETING