Ish i dashuri rreh në mes të rrugës banoren e Tetovës

Ish i dashuri rreh në mes të rrugës banoren e Tetovës

Mbrëmë (03-shkurt) në ora 01.00, 26-vjeçarja nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 15:30 në rrugën “Jane Sandanski” në Tetovë është sulmuar fizikisht nga D.M.(27) nga Tetova, me të cilin ishin në lidhje prej kohësh. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.