Instagram nuk heq dorë nga taktikat e tij

Instagram nuk heq dorë nga taktikat e tij

Platforma popullore nuk ka plane të ndryshojë praktikat e saj aktuale, sipas Adam Moseri.

Instagram nuk planifikon të përqendrohet në përmbajtje video me formë të gjatë, sepse mund të “minojë identitetin thelbësor të platformës për lidhjen e njerëzve me miqtë”, thotë shefi i Instagramit, Adam Mossery.

Ky i fundit tha se forma e shkurtër është fokusi i platformës. Ndërsa është teknikisht e mundur të ngarkoni video në Instagram më shumë se një orë në furnizimin tuaj dhe rrjeti social bëri disa eksperimente me video më të gjata përmes IGTV (para mbylljes së këtij aplikacioni), forma e shkurtër është vendi ku kompania e gjen veten.

Mosseri thotë se dy qëllimet kryesore të Instagram janë të ndihmojë përdoruesit të lidhen me miqtë dhe t’i ndihmojë ata të eksplorojnë interesat e tyre kryesisht përmes formës së videove të shkurtra.

Ai thotë se dy “punët” janë simbiotike, sepse është e mundur t’i dërgoni një video që ju pëlqen një miku që gjithashtu mund të pëlqejë të njëjtën video.

Nga ana tjetër, videot e gjata (video që janë më të gjata se 10 minuta ose që veprojnë më shumë si një shfaqje televizive) nuk janë në simbiozë me Instagramin dhe dy bizneset e theksuara më sipër, dhe për këtë arsye Instagrami nuk do ta largojë atë format, thekson Moseri.

 

MARKETING