Hasani përshëndet rezultatin historik të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

Hasani përshëndet rezultatin historik të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Igli Hasani e ka konsideruar historik rezultatin e dy koalicioneve shqiptare në zgjedhjet e 8 majit në Maqedoninë e Veriut.

Ministri Hasani thekson se e ardhmja e Maqedonisë së Veriut është drejt BE-së, ndërsa shton se tashmë vendi duhet të forcojë harmoninë etnike dhe fetare.

“Përshëndes rezultatin historik të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut në zgjedhjet e 8 majit 2024. Për të gjithë ne, e tashmja ka vetëm një emërues të përbashkët: bashkëjetesën ndërmjet grupeve etnike, feve dhe kulturave në harmoni dhe respekt të ndërsjellë. E ardhmja lëviz vetëm në një drejtim: drejt Bashkimit Evropian dhe familjes së vendeve demokratike”, ka shkruar Hasani.

MARKETING