Gënjeshtra e Donald Trump për 1 Prill shkakton bujë të madhe

Gënjeshtra e Donald Trump për 1 Prill shkakton bujë të madhe

‘Po pezulloj fushatën time’: Donald Trump shkaktoi bujë këtë të hënë duke i dërguar këtë mesazh mbështetësve të tij, që doli të ishte një mashtrim i 1 prillit dhe në fakt kishte për qëllim t’i detyronte ata të dhuronin para për të mbështetur kandidaturën e tij.

Ish-presidenti republikan, i cili në nëntor do të përballet sërish me Joe Biden në zgjedhjet presidenciale, ua dërgoi këtë mesazh të shkurtër zgjedhësve të tij me e-mail dhe SMS. Ajo u shoqërua me një lidhje me një faqe interneti ku të interesuarit mund të dhuronin 5500 dollarë ose 3300 dollarë për fushatën e Trump.

A besonit vërtet se e pezullova fushatën time? Dita e genjeshtrave!” Trump shkroi me shkronja të mëdha.

Prej disa vitesh, votuesit amerikanë janë përmbytur me mesazhe me tekst, letra dhe mesazhe e-mail, ndonjëherë deri në dhjetë në ditë, duke i nxitur ata të mbështesin kandidatët financiarisht. Kështu, stafet kandidate detyrohen të gjejnë mënyra gjithnjë e më “kreative” për t’u dalluar. Në një vend ku një fitore zgjedhore kërkon miliarda dollarë, donacionet janë të vlefshme.

Trump shpesh thirret në aventurat e tij gjyqësore për të nxitur votuesit e tij.

 

MARKETING