Gashi, Mexhiti, Kasami e Qoku takohen me njohësin e zhvillmeve të Ballkanit Perëndimor

Gashi, Mexhiti, Kasami e Qoku takohen me njohësin e zhvillmeve të Ballkanit Perëndimor

Krerët e Lidhjes Europiane për Ndryshim Afrim Gashi, Bilall Kasami dhe Izet Mexhiti si dhe këshilltari i kryeministrit Kurti për Maqedoni të Veriut, Bekim Qoku, po vazhdojnë me vizitat në Shtetet e Bashkuara të Bashkuara, njofton Alfax.

Së fundi ata në Uashington janë takuar me profesorin Daniel Serwer nga Instituti për Politikë të Jashtme, i cili ka dhënë një kontribut shumë të madh edhe për demokratizimin e shteteve të rajonit tonë.

MARKETING