Elon Musk thotë se Instagram “i çon njerëzit në depresion” dhe Twitter “i zemëron ata”

Elon Musk thotë se Instagram “i çon njerëzit në depresion” dhe Twitter “i zemëron ata”

Drejtori ekzekutiv i Twitter, Elon Musk, thotë se Instagram i çon njerëzit në depresion dhe Twitter i zemëron ata.

Të dielën, Musk pyeti ndjekësit e tij në Twitter se cila platformë ishte më e mirë, duke postuar në Twitter: “Instagram i çon njerëzit në depresion dhe Twitter i zemëron njerëzit. Cila është më mirë?”.

Një llogari në Twitter u përgjigj se Twitter nuk i zemëron por i bën të qeshin. Por Musk u përgjigj duke thënë se ai qesh shumë në Twitter, përcjell Telegrafi.

Musk ka shprehur rezervat e tij për Instagram-in edhe më parë.

Musk, i cili bleu Twitter për 44 miliardë dollarë vitin e kaluar, gjithashtu ka pyetur veten nëse njerëzit duhet të përdorin më pak mediat sociale.

Në përgjigje të një përdoruesi të Twitter-it, i cili ndau një studim të vitit 2021 nga Qendra e Studimeve për Jetën Amerikane, që zbuloi se rrethet shoqërore të njerëzve ishin tkurrur në tre dekadat e fundit, Musk tha: “Ndoshta duhet të shpenzojmë më pak kohë në mediat sociale …?”.

 

MARKETING