Edhe Boki 13 del në liri, bën foto para Kishës

Edhe Boki 13 del në liri, bën foto para Kishës

Pas daljes së tij nga burgu për shkak të problemeve shëndetësore, Borjan Jovanovski – Boki 13 ka bërë një selfie para Kishës “Soboren Hrom”, raporton SHENJA.

Të njëjtën fotografi e ka bërë publike në rrjetin social instagram.

 “Selfie e parë në liri pas më shumë se 4 vjet. Të më ndihmoj Zoti, e para dhe më e rëndësishmja shëndeti, më pas gjithçka do të vijë në vendin e vet. I falënderoj të gjithë njerëzit qëllimmirë për mbështetjen dhe fjalët e mira për të gjithë periudhën paraprake të ferrit #Freedom”.

MARKETING