“Do t’i shkatërrojmë”, Rusia kërcënon Poloninë dhe Sllovakinë për dërgimin e avionëve luftarakë në Ukrainë

“Do t’i shkatërrojmë”, Rusia kërcënon Poloninë dhe Sllovakinë për dërgimin e avionëve luftarakë në Ukrainë

Kremlini ka kritikuar Poloninë dhe Sllovakinë ndaj premtimit të tyre se do të dërgojnë avionë luftarakë në Ukrainë. Të dy vendet kanë premtuar dërgimin e avionëve luftarakë MiG-29 gjatë 24 orëve të fundit.
Në një deklaratë të shkurtër, Kremlini tha se avionët do të shkatërrohen dhe nuk do të bëjnë ndryshim në rrjedhën e konfliktit.

MARKETING