Çmimet e arit rriten në nivele rekord

Çmimet e arit rriten në nivele rekord

Çmimet e arit u rritën në një kulm historik të premten, me 0.5 për qind të arit në 2,384.34 dollarë për ons që nga ora 3:45 GMT, sipas raporteve të mediave.
Shufra e shufrave arriti një rekord të lartë 2,395.29 dollarë më herët në sesion.
Furnizimet e arit në SHBA gjithashtu fituan 1.2 për qind në 2,401.80 dollarë.
Platini u rrit 0.7 për qind në 986.65 dollarë dhe paladiumi u rrit 0.1 për qind në 1049.83 dollarë.

MARKETING