. Automobilizëm Archives - TV-SHENJA

Automobilizëm Archive

Edhe Çmimi i Madh i Hungarisë pa tifozë

Tashmë është zyrtare, pas Anglisë edhe Çmimi i Madh i Formula 1 ne Hungari do të jetë pa praninë e tifozëve. Lajmi konfirmohet nga organizatorët përmes një komunikate zyrtare, në të cilën thuhet se, pavarësisht dëshirës së madhe dhe përpjekjeve që u …