‘Bota në fokus’: E dini çfarë po ndodhë në Gaza?!

‘Bota në fokus’: E dini çfarë po ndodhë në Gaza?!

<span;>Per shkak të bllokadës së tërësishme dhe bombardimeve kudo të Rripit të Gazës, për cdo ditë vriten ose plagosen nga 420 fëmijë, të plagosurit operohen pa anestezion e në vend janë përhapur epidemi për shkak të mungesës së ujit.

<span;>Dhe derisa ndodh gjënocidi mbi palestinezët, sekretari amerikan I shtetit Antony Blinken kërkoi Senatit ndihmë prej 14 miliardë dollarëve për Izraelin. Tashmë jetët e njerëzve në Gaza janë shndërruar vetëm në numra. Javen e kaluar ishin 5000 civilë të vrarë ndërsa këtë jave janë gati 9000 të masakruar me paramendim nga Izraeli, kuptohet do e theksojmë gjithmonë, te masakruar me ndihmën ushtarake të SHBA-së dhe mbeshtetjen diplomatike të BE-së.

<span;>Shumë ëndrra fëmijësh janë shuar, por qëndresa palestineze duket se nuk po thyhet.

Avdi Bakiju /SHENJA/

MARKETING