Boban Nikollovski emërohet drejtor i Drejtorisë së Doganave

Boban Nikollovski emërohet drejtor i Drejtorisë së Doganave

Qeveria ka njoftuar se në seancën e sotme është emëruar Boban Nikollovski drejtor i Doganave.
“Nikollovski vjen nga pozita e deputetit të kuvendit të Maqedonisë dhe ka 15 vite përvojë në Drejtorinë e Doganave përfshirë edhe punën si drejtor i NP ‘Kumanovo Plan’”, thuhet në njoftimin e Qeverisë, raporton SHENJA.

MARKETING