Bastisje në Shkup, arrestohet një person

Bastisje në Shkup, arrestohet një person

Me datë 18.01.2023, zyrtarët policorë nga SPB Shkup – Njësiti për Trafikim të Kundërligjshëm dhe Departamenti i Policisë Kriminale – Sektori për Trafikim ilegale të Drogave në një aksion të koordinuar kanë bastisur dy lokacione në një shtëpi të Z.N.(20) nga Mrallino, Shkup.

Gjatë kontrollit u gjetën shtatë pako me marijuanë dhe një pako me fara kanabisi.
Z.N. është arrestuar dhe mbahet në stacionin policor, ndërsa pas dokumentimit të rastit ndaj tij do të ngritet kallëzim penal përkatës.

MARKETING